Badal Haji & Umrah

Badal Umrah bersama Nur Multazam®️

Nur Multazam Travel & Services menawarkan perkhidmatan BADAL HAJI (Upah Haji) dan BADAL UMRAH (Upah Umrah) bagi orang yang telah meninggal dunia dan uzur iaitu orang tua yang sudah lanjut usia yang tidak mampu lagi mengerjakan haji dan juga orang sakit yang tiada harapan untuk sembuh.

HAJI (Upah Haji) dan BADAL UMRAH (Upah Umrah) ini akan dilaksanakan oleh petugas-petugas Nur Multazam Travel & Services yang berada di Mekah dan Madinah.

1. Anda perlu isi borang pendaftaran secara online

2. Bayaran deposit serendah RM200 (Cash / Transfer) *sekiranya melalui Transfer CDM/ online banking, Anda perlu mengemukakan slip/resit pembayaran kepada kami sebagai bukti pembayaran (hantar gambar resit melalui WhatsApp atau E-Mail/

3. Lafaz akad badal haji *boleh juga melalui telefon / WhatsApp.

4. Bayaran penuh perlu diselesaikan selewat-lewatnya sebulan sebelum Hari Raya Aidiladha.

5. Pihak kami akan menghubungi anda setelah sijil & cenderahati kami terima dari Ustaz kami di Mekah. (Sekurang-kurangnya sebulan selepas musim haji berlalu).

1. Tuan/Puan perlu isi borang pendaftaran atau tuan/puan cuma perlu berikan nama penuh individu yang dihajatkan. Pihak NMTS boleh tolong isikan borang pendaftaran.

2. Bayaran penuh sebanyak RM350 (Cash / Transfer) *sekiranya melalui Transfer CDM/ online banking, Tuan/Puan perlu mengemukakan slip/resit pembayaran kepada kami sebagai bukti pembayaran (hantar gambar resit melalui WhatsApp / E-Mail).

3. Lafaz akad Badal Umrah *boleh juga melalui telefon / WhatsApp.

4. Pihak kami akan menghubungi Tuan/Puan setelah sijil & cenderahati kami terima dari Ustaz kami di Mekah.. (Sekurang-kurangnya sebulan selepas musim umrah berlalu).

1. CASH 
• Anda boleh datang ke pejabat NMTS untuk membuat pembayaran.

2. ONLINE TRANSFER/CDM 
• Anda boleh membuat pembayaran atas talian atau menggunakan Cash Deposit Machine (CDM) untuk membuat pembayaran kepada akaun NMTS :

NAMA AKAUN : NUR MULTAZAM TRAVEL & SERVICES SDN.BHD 
NOMBOR AKAUN : 5602 1405 7354
JENIS BANK : MAYBANK

maybank

* Setelah selesai, anda perlu tunjukan gambar slip sebagai bukti pembayaran melalui:

• WhatsApp : +6013 804 7579 atau
• Email : multazam_nur@yahoo.com 

Daftar sekarang!

Ada persoalan? Boleh terus menghubungi pihak kami. Kami akan membantu anda sebaik mungkin.

X